След като в предната статия ви разказахме за какво всъщност е портала otzivi.bg, каква е целта му, основните му менюта и основната  му навигация, днес ще ви запознаем с публикуването на мнения и какво представлява Витрината.

  • Как да публикувате мнение и оценка за конкретен продукт или услуга?

За да можете да давате своите мнения в  Otzivi.bg –  портала за потребителски мнения, потребителски оценки и потребителски коментари  е необходимо първо да се регистрирате. След като актуализирате потребителския си профил можете да пристъпите към създаване на първото си мнение, като или изберете бутон Напиши мнение към всеки отделен продукт или услуга в Каталог или използвате бутона НАПИШИ МНЕНИЕ в основната навигация, която е видима на всяка една страница.  Ако използвате втория вариант,  трябва да изпълните следните стъпки:

напишете мнение и коментар

 

 

 

1)    Избирате желана категория, например Козметика. После избирате  марка (или място) и от тази категория и откривате продуктът, който търсите и  оставяте вашия коментар и оценка.  Необходимо е да оцените продукта или услугата с рейтинг, за да могат останалите потребители да се ориентират визуално преди да прочетат коментара ви какво е вашето мнение.

2)    Коментарът за продукта ви трябва да бъде максимално ясен, аргументиран и изчерпателен. Напишете всичко, което смятате за този продукт- плюсове и минуси, какво ви е харесало в него, какво не, защо го препоръчвате и защо не.  Бъдете откровени, за да могат останалите потребители да получат  максимално обективна информация от отзива за продукта.

 

Важно е да отбележим, че всяко едно мнение преди публикация минава през одобрението на  администратор.

 

3)    Ако не откриете продуктът, който ви интересува в нашия Каталог,  имате възможността да добавите нов продукт  и по този начин да ни помогнете да популяризираме продукти и услуги, които ви интересуват.  По този начин вие не само давате мнения и препоръки за избрани от вас продукти и услуги, но обогатявате каталога на портала с полезна за други потребители информация.

За да добавим нов продукт или услуга е необходимо да подадете пълно наименование на продукта и всички обозначения, които има на опаковката/кутията или всяка допълнителна информация, която би ни помогнала да открием продукта. Ако не успеем да открием логото на марката и снимка на продукта, няма да имаме възможността да публикуваме мнението.

 

  • Какво е Витрина?

Обикновено витрината е място в магазин за реклама на стоки. Otzivi.bg  предлага в своята Витрина  подаръци, за които можете да изразходите натупаните точки. Ако се питате какви са тези точки, сега подробно ще представим системата ни за публикуване на мнения – получаване на точки – и размяната им с подаръци.

Витрината е своеобразната програма за лоялност на портала. Ние  знаем, че времето ви е скъпо, затова ценим всеки един коментар за продукт, услуга и др., който оставяте и ви възнаграждаваме като ви даваме точки за него. Във меню Витрина ще забележите различни продукти, услуги, ваучери и тестери, които са описани с цена от брой  точки.  Можете да поръчате и получите съответния продукт като подарък изпратен безплатно до ваш адрес, когато съберете необходимият брой точки чрез писане на мнения. 

Otzivi.bg- витрина продукти

 

 Можете да получите следните точки:

1 (една) точка за всяко ваше мнение

2 (две) точки, когато мнението Ви е първо под даден продукт.

10 (десет) бонус точки при попълване на секцията Допълнителна информация при регистрация на профила.

10 (десет) бонус точки при попълване на секцията Отзиви Бюлетин при регистрация на профила.

 

Lush-Dark-Angels

 

В заключение ще кажем, че колкото повече коментари оставяте за различни продукти, услуги и с.токи, толкова повече точки ще трупате и разбира се…. много подаръци! Витрината с подаръци се обновява постоянно и се стараем да ви предложим интересни и полезни подаръци.

Забавлявайте се, коментирайте и споделяйте в портала Оtzivi.bg! Вашето мнение е важно за нас!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation