Бързият отговор е: Портал за потребителски мнения, рейтинг на продукти, оценки и препоръки. И потребителски подаръци!

Колко често ви се случва да търсите в интернет информация за даден продукт, без значение дали става въпрос за техника, козметика, хотели и др.? Няма да бъде преувеличено, ако кажем, че всеки ден всеки един от нас си набавя информация за някой желан и интересен за него продукт или услуга не само чрез сайта на производителя, но и чрез мнения и коментари на доволни или не толкова доволни потребители в интернет.

Порталът се зароди като идея след наш личен опит на търсене на потребителски мнения и отзиви в българското интернет пространство. Търсенето на потребителски мнения и коментари е една от най-новите и силно развиващи се тенденции в интернет в световен мащаб и ние искаме да предоставим подобна услуга и за българските потребители.

Създадохме Otzivi.bg като единно пространство в интернет, което събира потребителски мнения и оценкина български за всякакви продукти иуслуги,и  което позволява на всеки да напише своето мнение за всяка една своя покупка. Порталът има амбицията да бъде обединяваща платформа за потребителите в България, където можете да получите обективна информация чрез детайлни мнения,  коментари и оценки на други потребители. Поставяме акцента на това какво казват потребителите, а не рекламите.

posledni-mnenia

 

 

Какво можете да правите в Otzivi.bg?

  • Да разглеждате продуктите и мненията към тях, като избирате различни категории

Порталът се отличава с лесна навигация и структура на основните категории и подкатегории.В главното меню под логото са изведени най-търсените категории, например Козметика и Мама и дете, а чрез бутонаВсички,потребителите могат да стигнат до пълния списък с категории и подкатегории, подредени по азбучен ред.

cover

 

След избирането на определена подкатегория, която ви интересува, в нея ще видите списък с въведените продукти и мненията към всеки един от тях.Продуктите в тази категория могат да бъдат филтрирани по марка, име, дата на въвеждане или рейтинг за съответната страница, като така лесно стигате до конкретен продукт от дадена марка.

Ако например сте  в подкатегория  Козметика-> За лице-> Нощни кремове ще ви се появи списък с всички нощни кремове, афилтрирането по рейтинг ви извежда най-високо оценения и предпочитан нощен крем.

 

noshten-krem

 

  • Да търсите директно мнения за продукт, който ви интересува

Като използвате полето Търсене, което се намира под бутона Вход.Регистрация, можете да търсите директно конкретен продукт. Търсачката ще изведе всички продукти, които съдържат фразата, която сте написали.

 

Във втората част от статията ще ви запознаем спубликуването на мнение и оценка на продукта, предлагането на нови продукти в каталога ни и  т.нар. Витрина, която е нашата програма за лоялност, както и с подаръците, които може да получите от otzivi.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation